Co nového na Najdisalon.cz?

Co nového na Najdisalon.cz?

Na konci nového roku jsme se konečně dostali k zatím naší největší změně, a to k nasazení nového designu. Ta myšlenka, udělat webu nový kabát tady byla už dlouho. Nový grafický návrh jsme nakreslili už v září 2015, ale ještě nás čekala dlouhá cesta k nasazení grafiky do reálného provozu :) Po usilovných večerech se tak stalo a my jsme si konečně mohli odškrtnout jeden z mnoha úkolu na našem seznamu přání a vizí :)

S novým designem přišlo i nové, intuitivnější vyhledávání salonů. Chceme, abyste se na webu orientovali jednoduše a rychle. Víme, že váš čas je drahý a nikoho nebaví po nocích vysedávat a hledat to správné kadeřnictví ve svém okolí. Můžete tak využít funkci "Hledat v mém okolí". Zvolíte si kategorii salonu a systém inteligentně za vás najde ty nejbližší salony k vaší adrese. Navíc uvidíte informaci, jak přesně daleko se daný salon od vás nachází. 

V úvodu se zmiňuji, že jsme si odškrtli jen jednu z mála položek na našem seznamu. Ano, těch vizí do budoucna je spousta a z ohlasů, které se k nám donáší víme, že ty nápady a vize mají smysl. Web děláme pro to, aby v první řadě sloužil vám, aby sloužil lidem a byl pro ně co nejjednodušší a nejpřehlednější. Je jasné, že máme vždy co zlepšovat a my zlepšovat budeme :) Abych vám trošku poodkryl našel vize do budoucna ... Brzy chceme spustit slevovou část webu, kde pro vás přichystáme ve spolupráci se salony krásy atraktivní slevy na jejich služby. Pořád je téma slev velmi aktuální a ještě nějakou dobu bude :) Chceme nadále vylepšovat stávající funkce weub a mířit k jedné nové hlavní funkci, která jistě bude tou nejužitnější, něco, co vám život zase trošku zjednoduší ... ale to si zatím necháme ještě pro sebe :) 

Zůstaňte s námi, je se nač těšit :)

Hezký den


Marek

Autor: Marek Kováč · Publikováno: 22.1.2016 · Přečteno: 874x

Doporučujeme

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace.