NEW_LIFE B.E.A.M a ULTRACONTOUR – Dva nerozluční přátelé

NEW_LIFE B.E.A.M a ULTRACONTOUR – Dva nerozluční přátelé

NEW_LIFE B.E.A.M a ULTRACONTOUR – Dva nerozluční přátelé

 

NEW LIFE B.E.A.M - jedná se o přístroj, který vznikl ve spolupráci amerických a izraelských vědců. Využívá  nejnovější technologii nabízející schopnost přesně imitovat bioelektrické procesy v těle a vysílat elektrické pulzy plně přizpůsobené nervovému systému.

 

Naše zkušenosti s první a jedinou nechirurgickou metodou řízenou B.E.A.M technologii.

Tato technologie je na našem trhu velmi krátkou dobu a není dostupná na všech pracovištích. Je určena na redukci obvodu, vypnutí kůže,obličejový lifting, tvarování postavy, přístrojovou lymfodrenáž ,akupunkturu

Do našeho salonu jsme tento přístroj zakoupili původně jako doplněk k ultrazvukové liposukci - Ultracontouru. . Protože se klientkami zabýváme jednotlivě, měříme si je   a bojujeme spolu s nimi proti tukovým polštářům, zjistili jsme,že úbytky jsou individuální. Snažili jsme se zjistit proč tomu tak je a jak docílit lepších výsledků a zaměřili jsme se na rozproudění lymfatických cest. Někteří klienti absolvovali ruční lymfomasáž,jiní přístrojovou. Zjistili jsme,že lymfodrenáž prováděná přístrojem NEW LIFE B.E.A.M. je v konečném důsledku mnohem účinnější a ve spojení s ultrazvukovou liposukcí jsme dosáhli velkých úspěchů. Úbytky tuku jsou neporovnatelně vyšší . Tato přístrojová metoda byla jedna z cest.

Prvopočátku  jsme byli přesvědčeni, že ruční lymfatická masáž je to nejlepší a nedá se srovnávat s přístrojovou.  Zpětná vazba od klientů byla však taková, že lymfatická masáž provedená na NEW LIFE B.E.A.N je ještě účinnější a klienti se raději začali vracet na přístrojovou lymfomasáž.

Toto pro nás byla výborná informace a pracovali jsme dál.

Po absolvování ultrazvukové liposukce – ULTRACONTOURU  byl častý dotaz…a co dál…...Tukové polštáře zmizeli,ještě tělo trochu zpevnit a vytvarovat…… Přesně to  nám nabídl  zpevňující program přístroje NEW LIFE B.E.A.M. Klienti,kteří vyzkoušeli  první proceduru byli moc spokojení a absolvovali všech 12 procedur po 30 minutách.

. Na  úpony svalových snopců se připojůjí polarizované elektrody.Způsob jejich zapojení j dán lidskou svalovou anatomii.

New Life B.E.A.M nabízí vždy naprosto přesný režim zapojení polarizovaných elektrod na těle, a tp s přihlédnutím k tomu, jakou partii chceme posilovat a tvarovat. Vždy je použito až 24elektrod. jejich postupné zapojování pak vyvolává svalové stahy. Intensitu, častost i délku stahů nastavuje ošetřující personál individuálně, podle kondice a pocitu klienta.

Přístroj má 8 základních programů, každý z nich pak dalších 10 podprogramů.Díky tomu lze zvolit od jemné lymfatické masáže, přes relaxační masáž až po zeštíhlující zpevňující programy a také speciální masáže určené k vyrýsování a konturování vybraných partii těla.

Tento přístroj lze použít k tvarování postavy, počínaje prsních svalů, přes zádové,břišní až po hýžďové a stehení svaly. Muži využívají kombinace cvičení břišních svalů a zapojení aktivity svalů ramenních pletenců, což pomáhá prorýsování ramen.

Velmi atraktivní na tomto systému je, že ve stejném okamžiku lze provádět ošetření typu virtuální mezoterapie Což je masáž s použitím speciálních tkaných elektrických  rukavic.Masáž vyhlazuje pokožku, omlazuje ji  a výrazněnji se efekt projeví v těsném okolí očí, kde je pleť nejcitlivější. Proces je zcela bezbolestný, připomíná jemné hlazení a nabízí přijemnou relaxaci. Pokožka je po ošetření mírně zrůžovělá a je možné ji hned nalíčit. Už druhý den po ošetření je okolo očí patrné viditelné vyhlazení vrásek. Výhodou této terapie je neporušená pleť bez vpichů a drobných poranění, kterým se při klasické mezoterapii nevyhneme.

Toto jsou  naše zkušenosti z malého kosmetického salonu v blízkosti Prahy.

Zdraví Martina Janoušová

Kosmetické studio Contour

 

 

 

Autor: Kosmetické studio Contour · Publikováno: 14.11.2016 · Přečteno: 916x

Doporučujeme

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace.