Osobní trenér v kapse

Osobní trenér v kapse

Chcete, aby vaše tělo vypadalo nejen dobře, ale aby bylo zdravé a fit? Dokážete si jít tvrdě za svou vysněnou postavou? Pokud jste si na všechny otázky odpověděli ANO, čtěte dál.

Nedávno jsem narazila na diskuzi, kde všichni vychvalovali sportovní trend Freeletics. Proto, že nevěřím pouze na diskuze a doporučení, rozhodla jsem si o tomto novém fenoménu zjistit víc. A že toho nebylo málo! Co mě přesvědčilo, abych se do toho pustila i já, byly příběhy lidí ze všech koutů světa. Přidávali fotky před a po cvičení. Tolik mě to motivovalo, že jsem na druhý den utíkala do obchodu pro karimatku, stáhla si aplikaci do mobilu a upalovala do parku a s vidinou krásného a zdravého těla jsem začala bojovat.

Co je vlastně Freeletics? Je to sportovní program, který se zrodil v Německu a k dnešnímu datu má již přes 3.000.000 registrovaných sportovců. Prováděním vysoko-intenzivních, předem připravených workoutů, pomáhá spalovat tuk a budovat svalovou hmotu. Jako velkou výhodu beru to, že cvičit Freeletics je možné prakticky kdekoliv. Potřebujete k tomu pouze mobil s aplikací a dostatek prostoru. Nezní to dobře?

Všechny cvičební sestavy se skládají z cviků, které jsou předem definovány. Jak dlouho posilování zabere, záleží pouze na vás. Jen vy sami si určujete rychlost, intenzitu a čas. Co je však důležité říct je, že závodíte pouze sami se sebou. Po odcvičení se vám čas automaticky uloží a vy ho buď můžete sdílet s ostatními, nebo si ho nechat pro sebe a porovnávat, o kolik jste se zlepšili. Budete se snažit porazit vaše staré já. Tempo si určujte takové, jaké zvládnete, ale důležité je cviky dokončit!

Na internetu můžete najít několik webů a diskuzí, kde si lidé navzájem radí a motivují se. To je nesmírně důležité, neboť víte, že na to nejste sami. Pokud budete cvičit poctivě, výsledky uvidíte již za několik týdnů. Jako třeba v tomto videu www.youtube.com/watch?v=zuhzWKbRq6s.



Autor: Kristína · Publikováno: 3.2.2016 · Přečteno: 1161x

Doporučujeme

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace.