Podzimní detoxikace. Očistěte svůj organismus.

Podzimní detoxikace. Očistěte svůj organismus.

Pomalu ale jistě se blíží podzim - krásné období v roce, kdy příroda hýří nejrůznějšími barvami. Kromě toho však přichází také ten správný čas na posilnění imunity ještě před tím, než vypuknou chřipky, rýmičky a začnou se objevovat různé projevy nachlazení. Tělo je během léta zaneseno toxickými látkami… a vlastně nejen během léta, ale i celého roku. Zbavením se těchto látek tělu pomůžeme lépe nastartovat imunitní systém a celý metabolismus, což nám pomůže nejen přečkat blížící se zimu, ale třeba i spálit nějaké kalorie.

Proč detoxikovat organismus?

Pro tělo je období podzimu přechodem na jiný životní rytmus. Dny se zkracují, je dříve tma, klesá venkovní teplota, a to s sebou přináší změny nálad, melancholii a u někoho se mohou objevit dokonce deprese či chmury. Dobít energii a lepší náladu nám může pomoci právě detoxikace těla a mysli.

Nepleťte si detoxikaci s dietou! Proces detoxikace by měl podstoupit alespoň dvakrát ročně každý z nás, a to bez ohledu na váhu či postavu. Příznaky, že právě vaše tělo potřebuje zbavit toxických látek, poznáte velice snadno.

Cítíte se bez energie a příliš unavení na jakoukoli činnost? Máte trávicí potíže? Bolí vás často hlava a špatně se soustředíte? Jste náchylnější k nachlazením, rýmám či kašli? Míváte špatnou náladu nebo dokonce depresi? Pokud jste na některou z položených otázek odpověděli ano, rozhodně se s chutí pusťte do detoxikace. Určitě budete mile překvapeni jejími účinky.

Jak efektivně pročistit tělo?

Zásady správné detoxikace nejsou pro nikoho striktně stanovené, ale pokud chcete, aby celý proces měl potřebný účinek, je dobré se radami odborníků řídit. Během detoxikace bychom neměli pít alkohol či kofeinové nápoje, jíst tučná jídla či potraviny z bílé mouky. Ulehčíme tím játrům a zároveň pomůžeme k obnově jaterních buněk. Díky posilněným játrům se vám překvapivě zlepší zrak, celková obranyschopnost těla i kvalita pleti.

Kromě vyvarování se toxinům, které játra vyloženě přitěžují, je dobré posilnit jejich funkci. Nejúčinnější zbraní v podpoře funkce jater je Ostropestřec mariánský, bylina podporující růst nových jaterních buněk. Ostropestřec je nejúčinnější v podobě jemně mletého plodu přibližně na velikost zrnek písku. V této podobě obsahuje drť nejvyšší možné množství účinné látky silymarin, která se nachází v tvrdé slupce Ostropestřce mariánského, a regenerace jaterních buněk je tak nejintenzivnější. V této podobě má Ostropestřec i druhotný účinek, kterým je jemné čištění, nebo chcete-li „peeling“, stěn střev, čímž napomáhá k očistě trávicí soustavy.

Další potravinou, kterou bychom měli během detoxikačního období zařadit do jídelníčku, je červená řepa. Nejenže je zdrojem řady vitamínů, ale především podporuje činnost jater a střev, vylučování toxinů a odpadních látek z těla, a o to nám především jde. Nejlepší způsob, jak konzumovat červenou řepu, je například vyrobit si pomazánku. Řepu ale taktéž můžeme naložit nebo sterilovat. Neměli bychom ale zapomínat ani na jablka, citrony, zázvor a bylinkové čaje. Sami si zvolte, které potraviny vám budou vyhovovat. K správné detoxikaci patří nejen upravený jídelníček, správný pitný režim, ale také pohyb, a to především na čerstvém vzduchu.

semena_ostropestrec_mariansky

Kde a v jaké podobě zakoupit Ostropestřec mariánský?

Doporučujeme vám vyhledat odborníky na trhu. Hlavně pak e-shopy prověřené samotnými zákazníky. Mezi spolehlivé prodejce, s odbornými znalostmi v oblasti fytoterapie, patří určitě e-shop www.vasbylinkar.cz. Tento prověřený e-shop má stabilní postavení, jak na českém, tak slovenském trhu (www.vasbylinkar.sk).

V tomto internetovém obchodě můžete buďto jednotlivě koupit balení semen Ostropestřce mariánského, nebo rovnou objednejte celou detoxikační kúru za výhodnou cenu.

Chcete vědět, jak dlouho trvá kúra, díky níž budou vaše játra zcela zregenerovaná? Přečtěte si přehledný postup, jak detoxikační kúra probíhá. Na webu prodejce se rovněž dozvíte všechny další informace o této až zázračné bylince, jakou bezesporu Ostropestřec mariánský je. Přesvědčte se sami.

ostropestrec_mariansky

Autor: Kateřina Doul · Publikováno: 22.9.2016 · Přečteno: 3271x

Doporučujeme

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace.