Víte kam nanášet parfém, aby voněl co nejdéle?

Víte kam nanášet parfém, aby voněl co nejdéle?

To, že Coco Chanel jednou řekla, že žena si má parfém nanášet tam, kde chce být políbena, není asi úplně praktické tvrzení. Parfémy sice krásně voní, ale neznamená to, že i tak dobře chutnají. Proto asi nebude nejvhodnější nanášet parfém například na vaše rty …

Mám pár typů, díky kterým váš parfém bude intenzivnější a udrží se na vás déle, než jste byli zvyklí.

Natřete se. Skvělou základnou před tím, než použijete parfém je neparfémovaný hydratační krém. Navlhčená kůže zabrání tomu, aby se vůně vsákla do pórů, a tím napomáhá k postupnému a dlouhotrvajícímu rozvinutí vůně.

Parfém nanášejte na holé tělo. Některé parfémy zanechávají skvrny a můžou vám i poškodit vaše šperky. Proto ho aplikujte ještě, než se nastrojíte.

Chce to pulzní místa. To jsou takové, které jsou nejvíce prokrvená a díky tomu se pak vaše vůně lépe a silněji rozvine. Pulzovní body máme na zápěstí, za ušima, na krční tepně nebo ve výstřihu. Díky aplikaci parfému na pulzovní místa si zajistíte, že vaše vůně bude vyzařovat během celého dne.

Vlasy. Trik s nanesením vůně do vlasů zná i Carrie Bradshaw. Není divu. Je to skvělý způsob, jak si zajistit působení vůně během celého dne. Pozor si však dávejte na to, že alkohol obsažený v parfému může vaše vlasy vysušit. Proto se snažte vůni nanášet z větší vzdálenosti.

Nejideálnější místa na nanášení parfému jsou tedy na zápěstí, předloktí, za uchem a do vlasů.

Autor: Kristína · Publikováno: 4.4.2016 · Přečteno: 1254x

Doporučujeme

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace.