Bioderma Photoderm Bio Family Spray: Zdravé opalování pro celou rodinu

Bioderma Photoderm Bio Family Spray: Zdravé opalování pro celou rodinu

Léto je v plném proudu, a proto je nezbytné více než kdy jindy myslet na naši pokožku. Kromě vnitřní hydratace pomocí dostatečného množství tekutin je důležité dbát i o její ochranu před spálením. V dnešním článku se proto podíváme na zoubek produktu Bioderma Photoderm Bio Family spray SPF30.

Co byste měli vědět?

Ještě než se pustíme k výhodám či nevýhodám opalovacího krému Bioderma Photoderm Bio Family ve spreji, tak vám prozradíme pár faktů. Pro tento opalovací krém je typická vysoká a nepřetržitá ochrana před UV zářením, díky čemuž je pokožka dobře chráněna před spálením. Před škodlivým působením UV zářením totiž chrání patent Buněčné BIOprotekce. Přestože zajišťuje Bioderma Photoderm Bio Family spray rovnoměrnou ochranu, je i tak důležité nanášet jej každé dvě hodiny.

Výhody opalovacího krému

Mezi výhody tohoto opalovacího krému rozhodně patří skutečnost, že je hypoalergenní. Proto jej mohou používat i lidé s velmi citlivou pokožkou, ať jde o děti či dospělé. Po aplikaci krému s velmi lehkou texturou zůstává pokožka krásně hedvábná. Pozitivní dále je je, že krém nezanechává na kůži žádné olejové skvrny či neroztíratelné bílé fleky. Praktickou stránkou tohoto opalovacího krému je snadná aplikace ve formě spreje, která umožňuje rovnoměrné a bezproblémové nanášení. Šikovné je i větší balení 400 ml opalovacího krému Bioderma Photoderm Bio Family spray, které vám umožňuje vzít na dovolenou pouze jeden krém pro celou rodinu. Tento sprej je samozřejmě voděodolný. Nezapomínejte však, že i přesto jej musíte, jako obdobné voděodolné opalovací krémy, nanést pokaždé, kdy vylezete z vody.

Opalovací krém a nevýhody

Sprej Bioderma Photoderm Bio Family se na první pohled zdá dokonalý. Přesto na něm někdo může shledat určité nedostatky. Krém je například lehce parfémovaný, což někomu nemusí sedět. Na druhou stranu se jedná o téměř neznatelnou vůni. V porovnání s ostatními opalovacími krémy se rovněž může zdát, že je cena poněkud vysoká. Pokud však zvážíte výhody a kvalitu opalovacího krému a zároveň nezvykle velké balení, určitě to cenu poměrně dobře vyváží.

Autor: Kateřina Doul · Publikováno: 29.8.2017 · Přečteno: 2971x

Doporučujeme

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace.