Pánské střihy 2015

Pánské střihy 2015

Dnešní článek píšu ve 2 ráno, protože nějak nemůžu usnout. Bádal jsem, čím speciálním bych vás pobavil a zároveň nabažil inspirací, ale nakonec mě hlavně pro pány napadla jedna důležitá věc, bez které se prostě nemůžeme obejít.HAIRSTYLE!

Naše vlasy jsou naše vizitka. Musíme o ně pečovat. A mít u toho dokonalou trpělivost. A když se potom na to dílo podíváme, určitě to stojí za to. Nebudeme si nic nalhávat. Kvalitním kadeřníkem to začíná i končí. Právě on nám položí na naší hlavě ten pravý základ, ovšem potom je to čistě v našich rukou... A taky o kvalitních a néé drahých produktech. Zrovna nedávno jsem se nechal ostříhat a musím kadeřníka opravdu pochválit. Doporučil mně i výborné pasty, vosky na vlasy a také jeden zajímavý olej. O produktech ale až přîště. Teď se pojďme podívat, pánové, na trendy 2015! Britpopová ofina rozhodně není jen holčičí záležitostí, a pokud vypadá tak nějak lehce a nenuceně a vlasy samy spadají do čela, může velmi slušet i mužským tvářím. Rockabilly&eman retro tažení v oblasti pánských účesů vytrvale pokračuje. Klasický sestřih s rovnoměrně dlouhými vlasy, které jsou pomocí kvalitního vosku po stranách sčesány dozadu a nahoře vytvářejí čupřinu. 

„The Undercut“ Trend posledních let vznikl již v 19. století. UNDERCUT je aktuálně nejmódnější pánský účes posledních let. Tento střih prostě vypadá dobře téměř na každém muži, a když s ním začal David Beckham, následovala ho do dnešního dne snad celá Velká Británie. Sluší všem tvarům obličeje i všem typům vlasů. Styl, který byl unikátní a příznačný pro určitou skupinu lidí jako jsou vojáci nebo sportovci, se dnes rozšířil mezi všechny muže. Pokud jste se zrovna dívali na film, jistě si vzpomenete na mladé německé vojáky. Ti právě nosili kromě uniformy pro ně typický střih vlasů – UNDERCUT. 

Pánské účesy z dlouhých vlasů Dlouhé vlasy vypadají na málokterém muži dobře, ale pokud je střih i styling perfektní, rozhodně se mu dostane pozornosti, a to i když nestojíte na jevišti a nezpíváte rockovou baladu. Aby celkový dojem nepůsobil až příliš rockersky, doporučujeme ponechat tvář hladkou a do vlasů nanést trochu matného vosku. Trendem pro rok 2015 je rozdělení vlasů pěšinkou přesně uprostřed hlavy. Tak se pojďme inspirovat

 

Krásný den.

Váš Dali...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

tags: undercut, prague, praha, fashion, blog, blogger, hairstyle, man, panska moda, male, lovefashion

Autor: love-fashion.cz · Publikováno: 12.3.2015 · Přečteno: 8539x

Doporučujeme

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace.