Nesmrtelná černobílá kombinace

Nesmrtelná černobílá kombinace

Chystáte se na večírek, ples, sportovat či máte v plánu výlet? Jestliže se vám nechce trávit dlouhou chvíli nad vymýšlením outfitu, vsaďte na jistotu. Na všechny tyto příležitosti se hodí nesmrtelná kombinace černé a bílé barvy.

Sázka na jistotu

Každá žena má jistě šatník plný bílých, černých či černobílých kousků oblečení. Ať už zvolíte jednobarevnou halenku, košili, triko či tílko a k němu jednobarevnou sukni, kalhoty, nebo vzorované černobílé šaty, určitě nešlápnete vedle. Je to kombinace, která je IN v každou roční dobu i aktuální módní sezónu. Proto se černé a bílé určitě nebojte.

Ideální kombinace

Pozor si ovšem dávejte především na vzory. V tomto případě platí méně je někdy více, přičemž o vzorech to platí dvojnásob. Když obléknete kostkovanou, puntíkovanou nebo proužkovanou košili, doplňte ji jednobarevnou sukní či kalhotami. A co se týče doplňků, ideální je již nevzorovaná kabelka i boty. Vzorované kusy oblečení působí rušivě, pokud je černá a bílá zastoupena stejně. Pamatujte si, že harmoničtěji působí, převažuje-li jedna barva z černobílé kombinace. Na druhou stranu však letos frčí extravagance. Troufnete-li si na odvážnější outfit, vyzkoušejte bílou halenku s černými puntíky a k tomu černobílé pruhované kalhoty. Samozřejmě se svislými proužky, které postavu opticky prodlouží.

Pozor na detaily

A jakou kombinaci černobílé určitě nenosit? Například černou podprsenku pod bílou průhlednou halenkou, nebo černé kalhotky (klidně můžete využít i menstruační kalhotky) pod bílou sukní či kalhotami. Jde o nešvar, který je bohužel v ulicích stále dost vidět a opravdu nevypadá dobře. Velmi elegantně naopak vypadá celý bílý outfit ozvláštněný pouze jedním černým doplňkem, kterým může být sáčko, kabelka i sandálky. Stejně tak to můžete zkusit i opačně. Bílá a černá jsou klasikou elegantního minimalistického stylu, který je sofistikovaný a nesmírně ženský, tak se ho nebojte.

Osvědčené tipy

Vždy byste rovněž měly myslet na svou postavu - černá opticky zužuje, bílá rozšiřuje. Velké ornamenty se nehodí pro malé ženy či plnoštíhlé postavy. V případě, že by na vás byl bíločerný outfit přece jen příliš nudný, můžete celkový look ještě rozzářit například pomocí fuchsiové či jiné výrazné barvy v podobě kabelky, šátku či náhrdelníku.

Autor: Kateřina Doul · Publikováno: 3.1.2018 · Přečteno: 2320x

Doporučujeme

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace.