S.O.S. pro vaše vlasy aneb jak si stojí suchý šampon Amica

S.O.S. pro vaše vlasy aneb jak si stojí suchý šampon Amica

Každá žena určitě za svůj život někdy zažila ráno, kdy absolutně nebyl čas umýt si vlasy, které by to zrovna potřebovaly jako sůl. Ale co to dilema? Jít do práce a nechat vlasy připomínat spíše vrabčí hnízdo než seriózní účes? Společnost Alpa naštěstí nabízí řešení v podobě suchého šampónu Alpa Amica. Je ale tento produkt opravdu tak zázračný, jak slibují?

Značku Alpa známe všichni, a to především díky francovce, kterou tato společnost vyrábí již 100 let. Ta ovšem nezůstala pouze u toho. Dnes rovněž vyrábí pleťové a kosmetické přípravky, produkty pro děti či přípravky na vlasy, nohy nebo pro ústní hygienu.

Proč používat vlasový šampon?

Mezi vlasovými produkty se nachází právě i výše zmiňovaný suchý šampón Alpa Amica. A co je vlastně suchý šampón a co od něj můžeme očekávat? Suchý šampón je v podstatě takovou první pomocí mastným a zplihlým vlasům v případě, kdy není čas si je řádně umýt. Jednoduchým způsobem dokáže nejen vytáhnout maz, prach a nečistoty z vlasů a pokožky, ale především dodá vlasům ztracený objem, aniž byste si je musely namočit. Suchý šampón je velmi vhodným pomocníkem zvláště pro ženy, kterým se rychle mastí vlasy. Jeho pomoc bohužel ale nevydrží příliš dlouho. Jeden až dva dny po jeho použití se stejně mytí vlasů klasickým šampónem a vodou nevyhnete.

Výhody a nevýhody suchého šamponu Amica

Přípravek od společnosti Alpa, suchý šampón Amica, obsahuje rýžový škrob, který je hlavní pomocnou silou v odstraňování mazu z vlasů. Šampón Amica navíc dodává vlasům objem i hebkost. Jeho použití je velmi jednoduché. Stačí zasypat vlasy, nechat chvíli působit a poté vlasy poctivě pročesat. Na vlasech nesmí zůstat žádný bílý prášek. Amica vás jistě překvapí příjemnou mentolovou vůní. Suchý šampón Alpa Amica je kvalitní produkt, který ale není určený pro každodenní používání. Aby byl výsledný efekt takový, jaký si přejeme, je zapotřebí dodržovat doporučení. V neposlední řadě je výhodná jeho velmi nízká cena, která jistě potěší nejednu ženu.

Autor: Kateřina Doul · Publikováno: 6.11.2017 · Přečteno: 1551x

Doporučujeme

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace.