3 tipy na dětské kadeřnictví v Praze

3 tipy na dětské kadeřnictví v Praze

Někteří rodiče se trápí se stříháním doma, ostatní to přenechávají odborníkům. Chce to však trénink i odhodlání, abyste po ostříhání vaší holčičky neslyšeli věty jako: „To je ale hezký chlapeček!“ Pokud se přeci jenom rozhodnete práci přenechat profesionálům, máme pro vás pár tipů.

Správná kadeřnice musí mít nejen dostatek zkušeností s dětskými zákazníky, ale je důležité, aby si s nimi povídala, všechno jim vysvětlila a především byla skvělým psychologem. Před prvním stříháním se doporučuje vzít vaši ratolest do salonu na prohlídku, kde se s prostředím dostatečně seznámí.

Dětské kadeřnictví FUNNY SASSY, které sídlí v Praze 5, nabízí svým nejmenším klientům bohaté služby. Od stříhání, kulmování, žehlení až po barevné pramínky. To však není zdaleka všechno. Svým malým zákazníkům nabízejí i manikúru a pedikúru! Ve FUNNY SASSY používají pouze profesionální veganskou kosmetiku, určenou pro děti. Tento salon je výhradně určen pro děti od 0 do 18 let, dospělé zde neostříhají. To vlastně dává smysl, jinak by se v podstatě vytratila celá koncepce dětského kadeřnictví. Pokud se zde malým slečnám zalíbí, celý tým salonu pro ně s radostí uspořádá vlastní SPA party s perfektní zábavou!

Více informací zjistíte přímo na profilu kadeřnictví Funny Sassy.

Další kadeřnictví, kterému můžete svěřit své dítě je Hair Studio Marie. Má hned tři pobočky, v Dejvicích, Smíchově a Vinohradech. Zatímco se kadeřnice budou individuálně věnovat vaším dětem, i vy si zde můžete vybrat svůj nový účes, kterým ohromíte. Jako velké plus bereme to, že objednávat se můžete i online v pohodlí vašeho domova.

Zjistěte o tomto kadeřnictví více na profilu Hair Studio Marie.

V Praze 4 sídlí i Studio Pino, které se věnuje stříhání dětských vlasů všech věkových kategorií. Celý tým sleduje aktuální módní trendy, proto se nemusíte bát, že vaše dítě přijde domů s tzv. hrncem na hlavě. Touží se vaše malá slečna stát krásnou princeznou či váš mladý muž třeba princem Krasoněm? To ve Studiu Pino není žádná věda. Přesvědčte se sami na profilu tohoto salonu zde

 

Autor: Kristína · Publikováno: 8.2.2016 · Přečteno: 1953x

Doporučujeme

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace.