Hello spring :)

Hello spring :)

Jaro už nějakou chvilku visí ve vzduchu. Jinak voní, sluníčko jinak svítí, lidi jsou dokonce lépe naladěni :) Hurááá, třikrát hurááá :)))

Na tuhle porci jarních barviček jsem zašla jak jinak než trapně do JANEBOND special.

Jsem odjakživa tak trošku rebel a tvrdohlavec, takže tričko s potetovanou Sněhurkou je naprosto geniální volba, ještě mam jedno a to je zase Malá mořská víla s kérkama kde se dá :) Prostě super sranda. A jak řikám, je to rebel :)

Květinových kalhot mam doma asi milion. Manželova maminka mě regulérně obviňuje, že jsem "hromadič". Přišla by k nám, všechno vyhodila a díky čau. Mám ji ráda, ale kdo mi sáhne na boty, toho zabiju. To je dost citlivý téma :D A hadry samozřejmě taky...no a pak doplňky jako brýle, náhrdelníky, klobouky... uuuu to by bylo zlo :))))

Ale musím to nějak vyčistit a udělat bazoš asi. Takže myšlenka udělat to s Jančou v kavárně nám visí už nějakou dobu v hlavě. Žádné mega supr dupr akce, dáme si kafe a bude to. Co myslíte? :) Kdo má nohu 39, nechť se těší, asi se zbavim nějakých bot :D

No a pak pokračujeme dále. Kabátek je moje velká láska. Je přímo Jane Bond značka. První malý neopréňák v kouzelné jarním barvičce. LOVE.

No a tenisky už na mě znáte :)

Hromnice jsem našla kolem Vánoc u Bati. Kdo by to byl řekl co? Od té doby co je italský management, mají daleko lepší boty. No jupííí. Ten svěží vítr byl už sakra potřeba jako když teď pomalu přicházející jaro :) 

Dneska už však končím se psaním a vy se kochejte barvičkama a těšte se na jaro. Juchuchuuu :))) 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

outfit:

Shoes: Baťa

Trousers: JANE BOND special

T-shirt: JANE BOND special

Coat: JANE BOND

Watch: Swatch

Sunglasses: Ebay

Backpack: MUMRAY

Beaded bracelets: Be Angel Bijoux

Autor: love-fashion.cz · Publikováno: 2.4.2015 · Přečteno: 1608x

Doporučujeme

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace.