Proč muži milují dlouhovlásky?

Proč muži milují dlouhovlásky?

Toužíte po změně své image a přemýšlíte, jaký střih vlasů si nechat udělat? Jistě zde platí, že především se žena musí líbit sama sobě. Mysleme však na to, že právě naše druhé polovičky se na nás (ne)musí dívat dennodenně. Pokud však žijete v domnění, že chlapy žádné změny, co se vašich vlasů týče, nevnímají, dovolte mi vyvést vás z omylu.

Každá žena je jiná, a proto každé sluší něco jiného. Znám plno dam, které mají krátké vlasy a vypadají nesmírně sexy a opravdu si je s dlouhými vlasy již nedokážu představit.

Jak to však vidí muži? Pokud jsou vaše vlasy zdravé, lesklé, dlouhé a přirozeně vlnité, máte vyhráno. Přesně tento typ účesu se jim totiž líbí nejvíc. Určitě nebudu vedle, když řeknu, že s muži to není jednoduché, a to i co se délky vašich vlasů týče. Ukázalo se, že vlasy středně dlouhé, tedy těsně pod ramena jsou u nich oblíbenější, než vlasy dlouhé až po pás. Chlapi jedni vybíraví!

Ocenění za nejsexy účes získal cop. Je vidět, že Lara Croft učarovala nejednomu chlapovi a její sexy cop zvednul na oblíbenosti. Vlasy jsou symbolem půvabu a ženskosti. Víte, jaký hlavní rozdíl vidí chlap mezi krátkovlasou a dlouhovlasou ženou? Krátkovlásky jsou prý ambicióznější, sebevědomější a nezávislejší než dlouhovlásky. To, že muži chtějí být ve vztahu hlavními a mít poslední slovo určitě všechny víme, no krátkovlásky jim to prý úplně nedovolují. Myslíte, že je to vážně tak? Musím však poznamenat, že když se nad tím tak zamyslím a v hlavě si promítnu všechny své známé kamarádky-krátkovlásky, něco na tom bude.

Dámy, pokud vám nebyly naděleny zdravé a dlouhé vlasy, nezoufejte. Jsem si jistá, že na světě je nespočet mužů, kteří dají přednosti odhalené ženské šíji před rozhozenými vlasy na polštáři. Nikdy nezapomeňte na to, že se musíte líbit hlavně sama sobě a cítit se dobře, je podmínkou číslo dvě!

Autor: Kristína · Publikováno: 22.3.2016 · Přečteno: 1494x

Doporučujeme

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace.